Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan uw gegevens in en in welke regio u zich bevindt.
Ontvang als
Gebruiksvoorwaarden
In verband met de Opt-in en Opt-out wetgeving krijgt u een bevestigings mail die u zelf moet bevestigen. Met vriendelijke groet. Het team van Holland Space Center

Externe links

***Actie***

Actie van de maand

Elke maandag begint voor u weer de dagelijkse gang van zaken,...

voorbereiden, schema's maken, roosters maken en noem maar op.
Wij bieden u een leuk project bij u in de klas.... en eventueel zelfs voor de gehele school!
Neem nou ons project, "Ruimtevaart op school", een project voor leerlingen van het basisonderwijs en juist op het het niveau van de kinderen van groep 1 t/m groep 8. 
Op onze website kunt u lezen wie en wat wij zijn en om juist u te ondersteunen in een project als "Ruimtevaart op school"hebben wij de volgende actie voor u opgezet na aanleiding van het succes van de laatste 5 jaar!
Neem vandaag nog contact met ons op om juist voor uw school een hele dag te organiseren om les te geven over wetenschap en techniek met als platform, ruimtevaart! Wij willen dan graag uw wensen bespreken en onze ideeën aan u voor leggen juist geschikt voor uw school.
De normale prijs hangt af van hoeveel leerlingen er bij u op school of in de klas zitten. 
Ook kunt u een hele dag winnen voor de hele school met een maximum van 250 leerlingen op school als u onze Facebook pagina deelt en een like te geven.
Like en deel onze Facebook pagina en maak kans om een geheel verzorgde dag te WINNEN! U heeft alle tijd tot en met 31 december 2017 en de prijswinnaar wordt op een leuke manier bekend gemaakt! 
Klik op het onderstaande plaatje... 

PLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_Deel metSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn