Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan uw gegevens in en in welke regio u zich bevindt.
Ontvang als
Gebruiksvoorwaarden
In verband met de Opt-in en Opt-out wetgeving krijgt u een bevestigings mail die u zelf moet bevestigen. Met vriendelijke groet. Het team van Holland Space Center

Downloads basisschool

Downloaden

"Het bronnenboek Reis door de ruimte in 80 lessen bevat lessen over ruimtevaart en sterrenkunde voor het primair onderwijs."

Het gebruikt het inspirerende thema ruimtevaart en sterrenkunde om basisschoolleerlingen en hun leerkrachten te interesseren in wetenschap en techniek.
Elke les bestaat uit een leerkrachtenhandleiding en doe bladen voor de leerlingen. Bron: ESA
Al deze lessen kun u ook via onze website downloaden. Elke link verwijst naar de downloadpagina van de Europese ruimtevaart organisatie ESA.
Deze lessen kunt u zelfstandig uitvoeren en u kan ook overwegen dat u de onderwerpen gaat gebruiken in uw reguliere lessen en dat Holland Space Center u hierin kan ondersteunen als "Kers op de Taart". Wij beschikken over diverse "Gastdocenten"die voor u en uw klas en zelfs de hele school! gastlessen kunnen verzorgen met thema's uit het bronnenboek.
Op de volgende pagina's staan alle lessen gerangschikt per groep en onderwerp. Deze lessen kunt u downloaden met bijbehorende foto's en doelbladen. Ook de kerndoelen staan erbij vermeld.
N.B.: Alle rechten liggen bij de Europese ruimtevaart organisatie ESA. Wij bieden u alleen de mogelijkheid om deze lessen te downloaden via onze website. Links ziet u het download menu voor de lessen die beschikbaar zijn.

PLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_Deel metSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn