Twitter

HollandSpaceCen
HollandSpaceCen 48 yrs ago, Apollo 11 was on the moon and Mr. Neil Armstrong was the very first human being who set a footstep on... fb.me/u...
05:49AM Jul 21
HollandSpaceCen
HollandSpaceCen Earth from Space dlvr.it... pic.twi...
05:57PM Jul 20
HollandSpaceCen
HollandSpaceCen Simplifying complexity dlvr.it... pic.twi...
02:54PM Jul 20
HollandSpaceCen
HollandSpaceCen Rovers drive through Tenerife darkness dlvr.it... pic.twi...
05:58PM Jul 19

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan uw gegevens in en in welke regio u zich bevindt.
Ontvang als
Gebruiksvoorwaarden
In verband met de Opt-in en Opt-out wetgeving krijgt u een bevestigings mail die u zelf moet bevestigen. Met vriendelijke groet. Het team van Holland Space Center

Externe links

Bezoekers

We hebben 16 gasten en geen leden online

Ruimtevaart op school

Holland Space Center is een bedrijf wat zich alleen richt op onderwijs. 

Scholen bieden naast het gewone lesprogramma vaak extra activiteiten aan. Bijvoorbeeld het sinterklaasfeest of de kerstviering, een schoolreisje, zwemlessen of schooltuintjes. Voor deze activiteiten mag de school aan ouders een financiële bijdrage vragen, de ouderbijdrage. Deze bijdrage is altijd vrijwillig. De ouders in de medezeggenschapsraad moeten instemmen met de hoogte van de ouderbijdrage. Ook moeten zij het eens zijn met de doelen waaraan de school het geld van de ouderbijdragen besteedt.
Nu is het zo dat wij van Holland Space Center de scholen altijd adviseren om gereserveerd geld voor Wetenschap en Techniek op school te gebruiken voor een project van het Holland Space Center. Voordelen daarvan zijn:
1. U investeert daarmee in uw eigen leerling en het is altijd een bedrag per leerling.
2. Materialen voor versieringen van de school, zoals posters, hoeft u niet zelf aan te schaffen. Die worden aangeboden door ons en zijn altijd gratis. 
Holland Space Center is voor u het juiste adres voor wetenschap en techniek met als platform ruimtevaart in de klas en voor de hele school!

 

 
Indien u een gehele dag bij ons afneemt dan is in de avond uren het sterren kijken met 2 grote telescopen geheel gratis!!! Ouders, verzorgers opa's en oma's , broertjes en zusjes zijn uiteraard ook van harte welkom! 

 

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

PLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_Deel metSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn