Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan uw gegevens in en in welke regio u zich bevindt.
Ontvang als
Gebruiksvoorwaarden
In verband met de Opt-in en Opt-out wetgeving krijgt u een bevestigings mail die u zelf moet bevestigen. Met vriendelijke groet. Het team van Holland Space Center

Externe links

Gastlessen

Op School

“Diverse studies tonen aan dat kinderen beter leren als ze verwonderd worden, als je hun natuurlijke nieuwsgierigheid prikkelt."

Bron: TechniekTalent
Dat bereik je als leerkracht niet door te vertellen hoe het zit, maar juist door leerlingen zelf én samen antwoorden op hun vragen en oplossingen voor hun problemen te laten bedenken.”
Wij van Holland Space Center beschikken over 7 gastdocenten die ieder op zijn eigen manier juist de leerkrachten kunnen ondersteunen bij een dergelijk project op school.
Met hun eigen persoonlijke ervaring en expertise op het gebied van Wetenschap en Techniek, zijn zij juist een toegevoegde waarde op uw school en juist ook speciaal voor de leerlingen van uw school.
Diverse projecten zijn al meerdere malen een succes gebleken omdat de leerlingen juist leren samenwerken en oplossingsgericht leren werken. 

projecten als....: 

  • Kolonisatie in de ruimte
  • Naar de Maan en weer terug
  • Leven op Mars Mensen in de ruimte
  • Raketten (Waterraketten toernooi)
  • Missie Mars ( Live vanuit Amerika)
  • Hoe klein zijn wij
  • Wat is een ruimtestation

...kunnen wij als standaard aanbieden bij u op school. Dit zijn een aantal voorbeelden die geschikt zijn voor kinderen van de basisschool en onderbouw voortgezet onderwijs om juist de kinderen te stimuleren in het samenwerken en oplossingsgericht werken met elkaar.

 

Aankleding van de school

 

Wij beschikken over diverse grote en imposante wanden die wij bij u op school, tijdens een projectweek bijvoorbeeld, kunnen neerzetten. Ook voor diverse posters kunnen wij voor u meebrengen naar school. Vraag naar de voorwaarden.

Wilt u meer informatie over onze projecten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.  

   

 

 

PLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_Deel metSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn