Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan uw gegevens in en in welke regio u zich bevindt.
Ontvang als
Gebruiksvoorwaarden
In verband met de Opt-in en Opt-out wetgeving krijgt u een bevestigings mail die u zelf moet bevestigen. Met vriendelijke groet. Het team van Holland Space Center

Externe links

Veel gestelde vragen

Maak een keuze

Voor elke school is de investering altijd anders. Want dat ligt aan uw eigen wensen. Waar u wel rekening mee kan houden is dat u wel een hele leuke dag organiseert voor de kinderen van uw klas en/of school!

Nee, deze lesmaterialen zijn ontwikkeld door andere partijen. Wij hebben de download links naar hun website gelinkt. Wij maken alleen dankbaar gebruik van de lesmaterialen waarop wij onze gastlessen als "Kers op de taart" kunnen aanbieden.

Nee, Holland Space Center is niet van ESA. Wij hebben goede contacten met ESA en wij geven alleen de gekregen materialen van ESA gratis aan de scholen. Holland Space Center is geheel zelfstandig en word vanuit Hellevoetsluis gecoördineerd naar 7 verschillende "gastdocenten"in Nederland. 

Jazeker, ons werkgebied is in heel Nederland, inclusief de eilanden en België. 

Ja, indien dit gewenst is en of er geen gebruik is gemaakt van een alternatief programma. Helaas zijn we altijd afhankelijk van het weer en tijdens de dag houden wij het weer nauwkeurig in de gaten. maximaal 2 uur voor het avond programma is het een "Go - of een - No Go". 

Ja, dat is voor ons geen enkel probleem. De jarenlange ervaring leert ons dat het bij sommige projecten juist aan te raden is. 

Nee, Dit project is speciaal gemaakt door de Challenger learningschools in Amerika. Het is een op afstand (Vanuit Amerika) verzorgde middag op jullie school dat via een live verbinding (Beeld en geluid) met Mission Control, een missie naar Mars wordt gedaan. Hierbij leren de kinderen in het Engels, juist met elkaar samenwerken.  

Ja, dat mag, en dan graag ook een vermelding naar onze website. Foto's die met kinderen van uw school en of organisatie op jullie website worden geplaatst, daar zal u wel toestemming voor moeten vragen bij de ouders en of verzorgers. 

Ja dat kan absoluut! Het is ook juist voor deze specifieke groep kinderen een uitdagende vorm voor ze. andere materie en andere lesstof... ook voor het speciaal onderwijs kunnen wij de school voorzien van dergelijke projecten zoals vermeld op de website. 

Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.