Nieuwsbrief

Nieuwsbrieven 2017

"Dankzij de nieuwsbrief van Holland Space Center weet ik wat ruimtevaart op school kan betekenen voor de leerlingen van mijn school"

 

Dit is een van de uitspraken die we hebben ontvangen van een directeur van de basisschool uit Almere. De kracht van onze nieuwsbrief zit hem in het feit dat u persoonlijk op de hoogte wordt gebracht door ons met ontwikkelingen binnen het onderwijsprogramma van Holland Space Center.
In samenwerking met diverse ruimtevaart organisaties, waaronder de Europese ruimtevaart organisatie ESA, spelen wij in op de behoefte van de scholen in Nederland.
Diverse projecten, zoals bijvoorbeeld: Waterraketten toernooi, CanSat competitie, Raket lanceringen, Sterrenkijk avonden, School fotografie en doorlopende projecten op school, kunnen wij aan u voorstellen. 
Met behulp van onze nieuwsbrief die eens in het kwartaal uit komt, blijft u op de hoogte en kunnen we samen kijken of Holland Space Center iets voor uw school kan betekenen. En nog een voordeel is dat u ook op de hoogte wordt gehouden over diverse prijsvragen voor uw school...

 

Schrijf u daarom nu in voor onze nieuwsbrief. Uiteraard beschermen wij uw gegevens met behulp van onze beveiliging voor de opgeslagen gegevens die u aan ons toevertrouwd. 
Hieronder de pdf nieuwsbrieven die u kunt downloaden.

Nieuwsbrief 1-2017

 

 

PLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_Deel metSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn